18.10.2017

Hyvä fiilis!

Vihdoinkin oma kroppa alkaa tuntumaan raskauden ja synnytyksen jäljiltä siltä, että se vois joskus vielä tuntua normaalilta! Välillä epätoivo on kolkutellut takaraivossa, että noinkohan sitä omaa olotilaa saa koskaan takas mutta nyt suunta on selvästi oikea ja fiilis on hyvä - jos ei suorastaan loistava!

Suurin syy tähän iloiseen olotilaan on epäilemättä se, että mä juoksin eilen viis kilometriä! No okei, hölkkäsin kävelypätkien välissä ja kävelyä oli suurin osa matkasta. Miten olinkaan kaivannut sitä tunnetta, kun hengästyy ja tulee hiki! Eikä pikkupätkien juokseminen ollut ollenkaan niin rankkaa kuin pelkäsin. Eli joo, se olin minä, kun hölkkäsin eilen hymy perseessä ja auringon kanssa kilpaa loistaen!
Jeti arvosti nopeutunutta lenkkivauhtia

Uskaltauduin juoksemaan, koska keskivartalosta alkaa löytyä jo tukea. Haluan kuitenkin pelata varman päälle ja siksi otin itselleni PT:n, joka on erikoistunut lantionpohja- ja keskivartaloasioihin. Tästä kirjottelen varmasti vielä lisää kunhan päästään alkuun.

Kaiken hyvän lisäksi rohkenin juoksuttamaan koiria läskipyörällä. Kun oma kroppa tuntui löysältä eikä kehonhallintaa ollut nimeksikään, en uskaltanut lähteä seikkailemaan. Olen nyt pari kertaa käynyt koirien kanssa pyöräilemässä ja onhan se tehnyt hyvää - niin koirille kuin mullekin. Koska karvakorvat voivat keksiä mitä tahansa, kuskin täytyy olla koko ajan hereillä. Siinä ei ehdi miettimään vauvaa eikä mitään muutakaan eli toimii erittäin hyvin päätä tyhjentävä treeninä. Pääsin vasta nyt ekaa kertaa testaamaan fatbikea ja onhan sillä mukava mennä. Pyörällä pääsee niin pehmeällä hiekkatiellä kuin soisemmallakin pätkällä. Erittäin hyvä ostos siis!
Sävy sävyyn! Märällä kelillä piti laittaa pleksit suojaamaan kuralta.


Mutta kaiken kruunaa tuo rakas ihmislapsi, joka on tällä viikolla alkanut juttelemaan. Tai ainakin mölisemään maailman söpöimmällä tavalla. Kyllä äiti on taas onnellinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti