22.5.2017

Kevätkuulumisia

Vihdoinkin näyttää siltä, että talvi on selätetty ja kevät pääsee täyteen vauhtiin. Tämän vuoden ensimmäinen todellinen kevätviikonloppu sujuikin kevättä ihmetellessä mun vanhempien luona.

En tiedä parempaa tapaa viettää kevätiltaa, kuin istua savusaunan lempeissä löylyissä ja kuunnella lintujen elämää täynnä olevaa konserttia. Edellinen viikko oli töissä melko hektinen ja iltaisin oli vaikeuksia rauhoittua. Mutta sinne jäi perjantai-iltana savusaunan lauteille kiire ja päässä surraavat ajatukset.


Vanhempien luota löytyy paremmin mun tasoista lenkitettävää. Vaikka olenkin onnekseni päässyt jälleen lenkittämään meidän koiruuksia, niiden vauhti ja into on välillä liikaa sekä mulle että mahalle. Nukin kanssa sitä ongelmaa ei ole. Vanhalla herralla ei ole kiire mihinkään ja kesken lenkinkin voi ihan hyvin heittäytyä maahan levähtämään.

Kierros kasvihuoneella ja pihalla on pakollinen ohjelmanumero, kun keväällä käy vanhempien luona. Lauantaiaamu kuluikin kasvihuoneessa tomaatin- ja paprikantaimia hyysätessä sekä pihalla ihmetellessä kaikkia maasta puskevia kasveja. Yksi kevään kohokohdista on ihan kohta käsillä, sillä pian raparperit ovat tarpeeksi isoja piirakkaan.


Koirat seurasivat emännän esimerkkiä ja ihmettelivät tahollaan vihertävää nurmikkoa.

Siis lähietäisyydeltä ja kahden koirat voimin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti