12.3.2017

Aina ei tarvitse lähteä kauas

Vaikka meillä ei hiihtolomaa tällä viikolla ollutkaan, päästiin viikonlopun aikana mukavaan lomamoodiin. Todettiin myös, että aina ei tarvitse lähteä kauas vaan myös kotona voi lomailla ja rentoutua, kunhan vaan asennoituu oikein.
Jeti asennoituu lomailemaan ilman lomaa

Viikonloppu aloitettiin suuntaamalla perjantaina töiden jälkeen salille ja hakemalla palautuseväät Makuunista :D Loppuilta kului rennosti Voice of Finlandia katsellen ja karkkeja syöden. Voice on oikeastaan ainut ohjelma, mitä nykyään tulee seurattua ja perjantait ovatkin juhlapäiviä, kun työviikon jälkeen nollataan aivot katsomalla viikon molemmat Voicet putkeen.

Lauantaina aurinko herätti aikaisin. Ihana huomata, että energiaa löytyy yhä enemmän valon lisääntyessä. Puoleen päivään mennessä kerkesin siivota talon ja käydä hiihtämässä. Mahtavasta ilmasta huolimatta sain hiihdellä todella rauhassa, taisivat muut olla pohjoisessa suksimassa. Iltapäivällä käytin koirat vetolenkillä. Koirat veti hyvin ja mä killotin kilpaa auringon kanssa. Kerkesinpä ottaa elämäni ensimmäisen valjakkoselfienkin!Tänäkin aamuna aurinko herätti ja kutsui heti aamupalan jälkeen ulos. Käytiin koko lauma kävelemässä vajaa pari tuntia. Välteltiin teitä ja pysyteltiin metässä, missä lunta alkaa olla mukavasti: myyräjahdissa olevista koirista ei enää ihan hirviästi näkynyt. Seuraavaksi hankintalistalla onkin sukset, joilla pääsis ummelle. Nyt kuljettiin kelkkauria ja tallattuja polkuja myöten.


Lomafiilista ei tietenkään tule ilman hyvää ruokaa ja sitä onkin syöty viikonloppuna ihan kaksin käsin. Maha tuntuu erityisen isolta mutta onneksi voin aina lohduttaa itseäni, että vauvalla on menossa kiivaan kasvun vaihe...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti