19.12.2016

19. luukku - joululeivontaa

Hyvää jouluviikkoa kaikille ja erittäin hyvää joululomaa mulle! Sain aamulla viimeiset työt tehtyä, joten nyt voin alkaa rauhoittua jouluun.

Paitsi, että viime päivät ovat olleet täynnä ohjelmaa. Eilen iskettiin kaksi kärpästä yhdellä lenkillä ja otettiin koirat mukaan joulukuusta metsästämään. Ehdotin miehelle viime jouluna, että voitas alottaa oma jouluperinne etsimällä mahdollisimman ruma kuusi. Ei tulis paineita löytää sitä täydellistä joulupuuta (koska eihän elämässä mikään muukaan ole täydellistä). Tämä ohjenuora mielessä löydettiin tänäkin vuonna meille erittäin hyvin sopiva kuusi. 

Loppupäivä menikin urakoidessa karjalanpiirakoita puolelle suvulle. Taidettiin kyllä syödä suurin osa mutta uunituoreenahan ne maistuu parhailta.

Aamulla jätin perheen miesosaston kotiin ja tulin jatkamaan leivontatalkoita mun vanhempien luokse. Illan teholeivonnan tuloksena on leivottu piparit ja tähtipullat. Nyt on hyvä köllötellä napa pystyssä joululauluja kuunnellen. 

2 kommenttia:

  1. Ai että, omatekoisia karjalanpiirakoita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan ne hyviä, pesee kaupan tekeleet mennen tullen! Ite en kehtais näpertää mutta porukalla isokin erä valmistu ihan kivuttomasti.

      Poista