24.10.2016

Huomenna on parempi päivä

Tänään oli semmoinen päivä, joka ois voinu jäädä välistä.

Mies palasi aamulenkiltä Jetiä kantaen. Lyhyt selostus, että Sikun kanssa olivat riehuneet, Jeti oli vinkassut eikä sen jälkeen ollut suostunut kävelemään tai laittamaan jalkaa maahan. Mä jäin soittamaan eläinlääkärille, kun mies lähti hakemaan Sikua, joka oli jääyt mettään. Jeti makasi koko ajan mun sylissä, ei vinkunut mutta ei myöskään halunnut liikkua mihinkään. Onneksi saatiin eläinlääkäriaika aamupäivälle.

Koira kuvattiin eikä murtumia onneksi löytynyt. Oikean takajalan ristiside oli löysempi kuin vasemmassa eli se on todennäköisesti venähtänyt. Pari viikkoa lepoa pitäisi parantaa.

Tämä tehokaaksi suunniteltu työ- ja asioidenhoitopäivä on kulunut eteisen lattialla. Välillä on torkahdeltu ja välillä vähän syöty ja juotu.Meidän suunnitteleman vieraskoirahäkin rakentaminen sai uutta nostetta, kun todettiin, että ei voida jättää koiria samaan häkkiin työpäivien ajaksi, ettei Jetin jalka rasitu Sikun kanssa nujutessa. Ihan tarpeeseenhan vierashäkki tulee muutenkin, kun laajennetulla perheellä riittää koiria ja lisää on tulossa. Mutta ois tässä vähän muutakin puuhaa.

Tällaisen päivän jälkeen tulee kuitenkin taas onnelliseksi pienistä asioista. Kuten siitä, että Jeti ottaa muutaman askeleen tai venyttää jalkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti