3.8.2016

Arkisia ajatuksia

Huh, pikalomalta paluu arkeen on ollut kiireinen mutta kiireinen oli kyllä itse lomakin. Terassin kanssa ei keretty puuhastella ollenkaan vaan sen sijaan poimittiin mustikoita, maalattiin, kaadettiin puita, halottiin ja pinottiin. Lisäksi oma ja naapurin mies möyrivät yheksän multakuorman kanssa pihalla (ei voi olla muuta kuin syvästi kiitollinen avuliaasta naapurista, jolla on kaikenmaailman koneita). Nyt on koirilla onnenpäivät: piha on täynnä lietteelle haiskahtavaa multaa. Tassujen pesijä ei ole yhtä onnellinen.

Ei lähelläkään pumppaamoa!
Ei meitä ainakaan palele ens talavena.

Jotenkin näinä parina iltana on ollut hirmu vaikia tajuta, että töitten jälkeen ei enää ehikkään puuhastella yhtä paljon kuin lomapäivänä. Ruuanlaiton ja koirien lenkityksen jälkeen kello alkaa olla pykälässä ja pitää alkaa komentaa miestä nukkumaan (muuten se puuhastelis koko yön). Onneksi kohta on laatikkoruokien sesonki. Meillä se tarkoittaa sitä, että ruokaa laitetaan kerran paljon (vuoroviikoin kaali- ja punajuurilaatikkoa) ja sitä syyään sitten viikko.

Omat liikkumiset jäi lomalla yhtä kuntosalihikoilua lukuunottamatta. Tekemistä oli niin, etten saanut ittiäni raahattua juoksemaan. Lisäksi ilman koiraa juokseminen tuntuu jotenkin päämäärättömältä. Mutta onneksi syksy tulee ja tänä aamuna mittari näytti vajaa 11 astetta. Ihan kohta päästään Sikun kanssa yhessä juoksemaan!
Huonokuntonen emäntä = väsynyt vetokoira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti