10.7.2016

Opettelua

Yksi meiän kesäperinne (kestänyt jo yhden kesän) on käyä Torinrannassa syömässä aamupala. Toinen kesäperinne on "Tänä kesänä käyään vihdoin ensimmäisen kerran Turkansaaressa" -puheet. Tätä on kestänyt jo ainakin puoli vuosikymmentä.

Ensin mainittua perinnettä jatkaaksemme pakattiin koirat autoon eilen aamulla ja ajettiin torille. Otettiin koiratkin mukaan, että ne tottuu uusiin paikkoihin ja näkee, että maailmassa on muitakin ihmisiä kuin ne viisi, jotka asuu meiän perällä. Vähän jännitti, miten aamupalan syönnin käy, jos karvakasat alkaa kovin sinkoilemaan.
Missä kaikki muut?

No, huoli oli turha, sillä meillä meni tosi hienosti. Jeti ihmetteli suurta maailmaa rauhallisesti ja Siku kiskoi ainoastaan silloin, jos ohikulkeva koira parkkeerasi puolen metrin päähän. Me saatiin nauttia aamupala melko rauhassa siis!
Mies kävi kauppahallista ostamassa aamupalan. Tarjolla siis munkkia!

Kotona Jetin kanssa on harjoteltu ahkerasti häkissä olemista. Alkuun pentu ei viihtynyt häkissä vaan työnsi pään verkkoon ja jäi jumiin. Ja siitä tietenkin hirviä itku. Nyt, monta sian korvaa ja puruluuta myöhemmin, Jeti rauhottuu häkkiin nopiasti ja viikonlopun aikana on jopa nukkunut kopin edustalla. Siku on puolestaan hiffannut, että pennun kanssa voi leikkiä myös häkissä, ei pelkästään sisällä.

Myös hihnassa kulkemista on treenattu. Jeti ottaa paljon mallia Sikusta eli jospa käskyt menee nopiammin perille kuin Sikulla aikanaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti