24.6.2016

Seikkailu Saimaalla

Kylläpä meillä oli mahtava reissu Saimaan rannoilla! Ei mennyt ihan niin kuin suunniteltiin mutta sepä ei meitä hidastanut! Reissuun mahtui muun muassa ihania maisemia, kesähetkiä, herkkuja, hikeä, pyöräiltyjä kilometrejä ja naurua.

Lappeenrannan satamassa lähdössä


Rengasreitti jäi tällä kertaa pyöräilemättä, sillä me lähettiin reissuun takki auki -mentaliteetilla eikä siis selvitetty etukäteen esim. veneaikatauluja. Mutta siitä huolimatta lähes koko reitti ajettiin ihan huomaatta. Lähettiin sunnuntaina iltapäivästä Lappeenrannasta ja suunnattiin kohti Taipalsaarta, missä oltiin eka yö. Toisena päivä pyöräiltiin takaisin Lappeenrantaan ja siitä Imatralle. Tiistain piti sitten olla kylpyläpäivä, koska sääennusteet lupasivat vesisadetta mutta opittiin kantapään (tai oikiastaan olkapään) kautta, että Laatokka vaikuttaa ja onnistuttiin polttamaan ittemme. Mutta vietettiin ihana päivä pyöräillen Ruokolahdella ja Imatran Lammassaaressa. Keskiviikkona päräytettiin takaisin Lappeenrantaan.

Tästä ei kesäherkut parane!

Imatran Valtionhotelli


Parasta reissussa oli se, että ei keretty suunnitella yhtään, mistä syystä meillä ei ainuttakaan paikkaa, missä "pitäis" käyä. Eli pyöräiltiin vähän sinne tänne ja pysähdytiin kivannäköisissä paikoissa. Yleensä näistä paikoista sai joko pullaa, kakkua tai jäätelöä.

Tertin kauniista kartanosta löytyi ehkäpä parasta suklaakakkua ikinä

Pyöräillessä kerkesi miettimään, että aina ei tarvi lähtiä kauas ihmettelemään kauniita paikkoja vaan niitä löytyy suhteellisen läheltäkin. Erityisesti näin keskikesän aurinkoisesta Suomesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti