8.6.2016

Kuumetta pukkaa

Kun ulkona on syksyinen fiilis (kylymää, sadetta ja tuulta niin, että kiviä on kerättävä taskuun), on aika hehkuttaa loppukesän reissua, jolta ei pitäis lämpöä puuttua!

Mun työn ehdottomasti yksi parhaista puolista on työreissut. Viime vuonna ne vei mua niinkin jännittäviin paikkoihin kuin Manchester ja Rovaniemi.

Aamulenkin jälkeen jaksaa syödä enemmän hotelliaamupalaa.


Elokuussa suuntana on askeleen verran eksoottisempi Malesia eli nenäapinat täältä tullaan! Ja parasta tässä on, että työmatkaan yhdistetään meiän häämatka eli mies lentää perässä aurinkoon. Tällä hetkellä suunnitelmissa on muutama päivä Singaporessa ja loput palmun alla lekotellen jollain Malesian saarista. 

Kohta saa taas pakata rinkkaa ja olla lähtötäpinöissä!

Tuntuu hurjalta, että me ollaan taas menossa kauas. Vajaat kaks vuotta sitten kuukauden Uuden-Seelannin seikkailulla matkakipinä syttyi liekkeihin mutta ajattelin (perinteiseen pessimistiseen tyyliini), että kestää kauan ennen kuin tukisukat saa kiskoa seuraavan kerran jalakaan. Talon rakentaminen kun alkoi pian kotiutumisen jälkeen.

Onneksi toisin kävi ja seuraavaksi pitäis alkaa metsästää hyvää ja halpaa majoitusta. Ja tietenkin fiilistelemään sitä faktaa, että reissussa ei todennäköisesti tarvi pipoa ja lapasia. Toisin kuin täällä Suomen kesässä.
Lisää tätä: niin lämmintä, että ulkonakin tarkenee harottaa varpaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti