14.6.2016

Kesä ja kärpäset

Vaikka lämpömittari ei hellelukemia näytäkkään, on meillä nautittu kesästä. Erityisesti viileistä aamuista, jolloin voi käydä juoksemassa Sikun kanssa.

Oon yrittänyt kerätä kesää talteen. Nokkosia, horsmaa ja vattua teehen ja muuten vain syötäväksi. Myös grillikausi on avattu ja lounasta on tarennut syyä jo ulkonakin!Ja sitten on tietyt asiat, joita ilman ei ole kesää. Ei ole mitään parempaa kuin raparperipiirakka maailman parhaalla (eli palijon voita ja sokeria!) ohjeella!Paitsi ehkä tuoreen vastan tuoksu saunassa.

Lauantai-iltana ovikello soi ja ovella odotti tämä :)


Perheen laatuaikaa on vietetty maalaamalla sokkelia. Kaksjalakaset maalaa ja nelijalakanen kuopii hiekkaa vastamaalattuun sokkeliin. Ja kaikilla on kivaa!

Tämä alkukesän valo on petollinen, kun sitä vaan riittää ja riittää. Illalla ei malttais millään tulla sisälle ja alkaa nukkua, kun tekemistä ois ja valoakin piisais. 


Myös kärpäset on huomanneet, että yöllä on kiva pörrätä. Varsinkin meiän makkarissa. En tiiä, onko tämä luonnon tapa valmistaa meitä tulevaa perheenlisäystä ja yöherätyksiä varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti