26.6.2016

Burgereita ja koiranpentu

Meillä on ollut mainio juhannus! On saatu perheenlisäystä, syöty burgereita, juhlittu maisteria ja leikitty sydämen kyllyydestä.

Torstaina kotiuduttiin Jetin kanssa ja ilta kuluikin uutta karvalasta ihmetellessä. Siku yritti tuttuun tapaansa jyrätä pennun heti alkuun mutta aika pian yhteisymmärrys löytyi. Nyt Jeti osaa ilmoittaa, milloin meno äityy liian rajuksi ja Siku osaa lopettaa pennun mylttäämisen joko Jetin tai meiän käskystä.

Tässä tehään lähempää tuttavuutta

Perjantaina pyöräytin hampparitaikinan ja ilta venytettiin mahanahkaa syömällä lohiburgereita ja kilo irtokarkkeja.

Eilen oli juhlapäivä, kun veljeni vaimoke Maija juhli maisterin papereita. Vettä tuli aluksi kaatamalla mutta mitäpä se ois haitannut, kun oli teltta ja monta herkullista kakkua! Ilta päättyi kauniiseen auringonlaskuun ja herkullisiin lohiburgereihin. 


Koirat oli tietenkin juhlissa mukana ja Siku pääsi vihdoin rälläämään täysillä, kun Konusta löytyi tasavertainen leikkikaveri. Jeti tutkaili kaksikon menoa matkan päästä ja keskittyi syömää ruohoa. Väillä tuli väsy ja sitten otettiin välikuolemat.

Jeti on todella reipas ja rohkia pentu. Ei ole vielä tullut eteen mitään, mikä ois tosissaan pelottanut. Aluksi asioita on tietenkin hyvä tutkailla sylistä mutta melko pian pitää päästä ite tutkimaan. Vaikka eilinen päivä oltiin uudessa paikassa, ruoka ja uni maistuivat silti ilman ongelmia.

Eilen oli hienoa huomata, kuinka Sikun kanssa käyty arjen tottelevaisuuskoulutus tuottaa tulosta! Vaikka piha oli aitaamaton, Siku pysyi hienosti pihassa ja tuli kutsusta luokse joka kerta ja usiammankin kerran ihan pyytämättä. Kurssi tuli kyllä tarpeeseen ja hyvään ajankohtaan, sillä nyt kaikki opit on muistissa ja helppo opettaa myös Jetille. 

Siku tuntuu aikuistuneen hetkessä pennun tulon myötä. Ennen niin hökäle on kasvanut rauhalliseksi ja kuuntelevaksi koiraksi. Toki syyhän voi olla siinä, että vihdoinkin on kaveri, kenen kanssa saa leikkiä riittävästi. 
Jeti tekee yllätyshyökkäyksen sohvapyödän alta
Vähän on väsy
Ja nyt rillaamaan, että voi tehä vähän lisää burgereita! Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti